Asociatia Romana de Franciza

Asociatia Romana de Franciza, este o persoana juridica romana, de drept privat, non-profit, apolitica si fara scop lucrativ, infiintata in anul 2006, avand ca principal scop protejarea drepturilor francizorilor si francizatilor, dezvoltarea pietei de franciza autohtone si apararea drepturilor de proprietate intelectuala a francizorilor, inclusiv a celor rezultate din patente si marci inregistrate si care militeaza pentru promovarea brandului antreprenorial, pentru sprijinirea formelor de dialog intercultural cum ar fi educatia si dezvoltarea audientei, interventia culturala pentru schimbarea mentalitatilor si diversitatea culturala.

Obiectivele Asociatiei Romane de Franciza

Unul din obiectivele Asociatiei Romane de Franciza este acela de promovarea industriei de franciza, în general, si a intereselor membrilor sai, în special.

Franciza contribuie la crearea de locuri de munca si la scaderea somajului, aduce profit pentru francizati si francizori, dar si pentru bugetul de stat.

Proiecte Franciza

Atat membrii cat si ceilalti vizitatori au acces la stiri, teste, infomatii, prezentari si evenimente despre franciza, legislatie aferenta acestui domeniu.

  • Expozitia Internationala de Franciza si Branding.
  • Franciza o afacere de succes.
  • Franciza TV Channelf.ro.
  • Portal de franciza si francize

Reteaua de franciza

Cuprinde un ansamblu de raporturi contractuale între un francizor si mai multi beneficiari, în scopul promovarii unei tehnologii, unui produs sau serviciu, precum si pentru dezvoltarea productiei si distributiei unui produs sau serviciu.

O retea de franciza robusta garanteaza rezultate pozitive atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru crearea unei economii durabile si competitive.

Franciza o afacere de succes - singura publicatie de specialitate din Romania.

Forumul de franciza al Tarilor de la Marea Neagra si Balcani.

Asociatia Romana de Franciza
Marca inregistrata

Asociatia Romana de Franciza, ca membru fondator al Black Sea Franchise Federation organizeaza pe perioada IFBE - Forumul de Franciza a Tarilor de la Marea Neagra. In cadrul acestui simpozion de lucru se vor dezbate probleme legate de cooperarea economica dintre tarile fondatoare ale BSFF, in scopul imbunatatirii performantelor pietelor de franciza. Astfel, exportul de francize in zona Marii Negre este un deziderat dorit de catre membrii federatiei.

Prima editie a forumului de franciza
20-21 Mai 2011
Bucuresti Romania
Franciza
o afacere de succes

Revista complet digitalizata poate fi “rasfoita” si parcursa cu usurinta: fie citita pagina cu pagina, fie direct la subiectul cautat. Lanseaza Revista de franciza printr-un singur click pe coperta revistei. Asociatia Romana de Franciza va pune la dispozitie in mod gratuit o selectie din editiile anterioare.Evenimente
internationale de franciza

Expozitia Internationala de Franciza si Branding - IFBE

IFBE unica expozitie dedicata francizelor din Romania! Evenimentul reuneste mari branduri de franciza atat straine cat si romanesti din domeniile: fast food, horeca,retail,imobiliare si servicii.Academie de franciza
Cursuri, seminarii si workshopuri

Modulele agreate de noi va aborda aspecte juridice privind franciza, inclusiv anumite problematici care nu sunt suficient cunoscute: faza precontractuala si dezvaluirea informatiilor confidentiale, elemente trecute cu vederea de legiuitor, francizarea afacerii, manualul de franciza, marca inregistrata.Portal de Franciza
Francize de succes, afacerii la cheie

Prezentati-va franciza. Acum GRATUIT! Portalul de franciza va permite sa adaugati: Brandul dumneavoastra | Sa adaugati principalele date despre activitatea companiei, franciza, master franciza, etc. Franciza.org.ro este un Portal de Afaceri in Franciza care va prezinta Oportunitati de Franciza, Francize, Franchise si Franchising romanesc si strain.