Spoturi video

 • Campanie Sociala Modulul I

  Partenerii modulului I:

  Academia Romana

  Ministerul Culturii si Patrimoniului National

  Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului

  Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

  Mesaj: Asociatia Romana de Franciza

  Muzica: Piesa "Dansul Ursului" este o compozitie in stil folcloric. Combinand elemente ritmice si melodice din regiuni diferite, piesa subliniaza caracterul unitar al culturii romanesti pe tot cuprinsul tarii. Ritmul, foarte pregnant, tipic dansului din Maramures, se completeaza natural cu instrumente tipice din sud (tambalul, tipic muzicii din Oltenia, instrument oriental, "importat" la noi sub ocupatia Imperiului Otoman) si infloriturile si ornamentele care aduc oarecum cu muzica din Moldova. Compozitor: Mihai Sorohan, absolvent al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima"

  Spotul a rulat in perioada Mai-Iunie 2012 pe: TVR2, TVR Cultural, TVR Info, In reteaua SPECTACULAR TV, Metrorex si RATB

 • Campanie Sociala Modulul II

  Partenerii modulului II

  Ministerul Apararii Nationale

  Modulul II din campania sociala Sustin Brandul Cultural Romanesc este dedicat armatei romaniei.

  Principala forta a sistemului de aparare nationala, armata romana isi indeplineste misiunile incredintate, cu demnitate, onoare si profesionalism. Innobilati de eroicele fapte ale inaintasilor, militarii din toate armele actioneaza cu eforturi sporite pentru perfectionarea pregatirii de lupta si de specialitate. Gratie inaltelor calitati morale si de lupta, dobandite in procesul de instruire si educare, ostasii nostri se afirma la cote maxime in poligoane, aplicatii si in teatre de operatiuni militare ale NATO.

  Participarea militarilor Armatei României la misiuni internationale de combatere a terorismului, de sprijinire a pacii sau umanitare este dovada profesionalismului lor. Aceste misiuni, de tip coalitie sau desfasurate sub egida NATO, UE si ONU, sunt expresii ale îndeplinirii angajamentelor pe care România si le-a asumat ca membru al comunitatii internationale.

  Spot in curs de desfasurare